PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Thursday, 6 October 2011

Bini Biniku Gangster Full Movie

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:54 2 Komen Anda Di Sini
Share

sinopsis cerita Bini Biniku Gangster..

Manja  dan Herry adalah sepasang suami isteri yang sangat romantik dan saling  sayang menyayangi. Bagi Herry, Manja adalah seorang isteri dan suri  rumah yang baik. Sedaya upaya Manja cuba menyembunyikan identitinya  sebagai seorang ketua kumpulan gangster. Dipejabat, Herry kerap dibuli  oleh Mat Saja, tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan  menerima balasannya.

Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2  tahun itu masih belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah  mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan Manja berasa  serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri yang boleh memberikan  anak untuk suaminya yang tersayang. Ia juga adalah untuk mengalih  perhatian Herry dari mengetahui aktiviti luarnya yang semakin sibuk  setelah bergelar ketua kawasan, tambahan pula kawasannya kerap diganggu  oleh musuhnya Min Siam.

Manja melamar Reanna, rakan sepejabat  Herry yang baru untuk menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan  suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu melihat  kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah perang dingin antara Manja  dan Reanna dirumah. Sedang mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry  menghilangkan diri. Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata  tempat, Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana khuatir  Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.

2 Komen Anda Di Sini:

dulu xleh donload kat sini, tapi skang da bole. sebab u da tak block utube lg.. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular