PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Thursday, 29 December 2011

Cara Menjimatkan Kredit Telepon Walau Pun Hari Hari Digunakan

Posted by Perantau Sepi Nolove On 21:42 0 Komen Anda Di Sini
Share



Assalamualaikum Semua.. Apa khabar semua? Hari nie nolove terfikir cara macam mana nak jimatkan kredit anda walaupun anda selalu gunakan setiap masa dan tak kira jam.. Ternyata ujikaji nolove memang berhasil.. Dan ia memang menjimatkan kredit anda, tapi hanya tuk bersms je lah..

Bab bab bergayut,Yahoo Messenger lah jawapannya.. siap boleh nampak muka lagi.. ekekekeke..Ok kita berbalik pada jimatkan kredit tuk bersms lak.. Nolove dapat agak semua orang tak tahu lagi cam mana nak jimatkan kredit tuk bersms sepanjang masa dan x kira waktu..

Tak kira la pagi ke, petang ke, atau pon malam... Memang jimat beb.. Senang cita korang daftar la fon korang dengan facebook nie.. Suruh pakwe korang add korang kat facebook dan bagi permulaan mesej dengan mengunakan chat anda.. Kalau korang tak buat ikut chat korang, nanti korang akan post kat wall nanti... hihihihihi.. nanti semua orang leh baca.. hha hha hha..

Nolove tak tipu, memang ianya boleh menjimatkan kredit anda.. walaupun berapa banyak korang main mesej dengan rakan anda atau pun pakwe korang, Rm1 je seminggu.. Jikalau korang nak bikin cara nie, korang clik je dekat sini. Tapi kena on facebook dulu baru boleh bikin.. Ingat tu.. Lepas tu korang ikuti lah arahan yang dibagi oleh facebook.. Semoga korang berjaya.. Jikalau korang Tak faham, boleh la tanya nolove melalui komen dibawah..

https://www.facebook.com/settings?tab=mobile

P/S : Ingat nak berceloteh panjang tadi.. Tapi ada kerja lak yang nak kena siapkan.. hihihihi

0 Komen Anda Di Sini:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular