PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Saturday, 3 September 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 22:05 0 Komen Anda Di Sini
Share

Setan Facebook [full movie]





sinopsis
Farah, di usia 19 sangatlah energik dan spontanitas, termasuk urusan identitas yang sudah dianggap over-narsis oleh teman-teman dekatnya. Cici, sahabatnya dan Nauvam pacarnya sudah seringkali mengingatkan Farah agar tidak terlalu obsesi dengan status di Fesbuk.

Kadar aktifitas Farah sudah melebihi porsinya, kadang di tempat yang tak semestinya dan di waktu yang tak seharusnya. Ia terus saja mengupdate status Fesbuk. Apapun yang ada di benaknya tak pernah terlewat sekalipun. Teror pun dimulai kala Farah diundang untuk mengkonfirmasikan profil seseorang bernama Mira Anindhita, sosok asing yang di kemudian hari membawa bencana. Selamatnya, Farah tak pernah menggubris untuk mengkonfirmasi. Namur, beberapa temannya satu per satu yang juga diundang mendadak mati mengenaskan.

Farah pun mulai ketakutan. Ada apa sebenarnya? Apakah kematian orang-orang di sekitarnya ada hubungan dengan fesbuk atau pembunuh psycho yang meneror dengan cara yang aneh. Segera ia meminta bantuan Roni hacker yang diminta menelusuri profil misterius yang mungkin jadi penyebab kematian akhir-akhir ini.

Seiring teror terus berjalan Farah bertemu dengan Oma Pujo yang konon menjadi kunci dari semuanya. Namun Farah masih belum bisa tenang karena waktu tak lagi menyisakan kesempatan untuknya...

Adakah hubungan Farah dengan sosok misterius yang melakukan teror hingga menghabisi nyawa orang tersebut? Akankah Farah tetap bertahan hidup?





Wednesday, 31 August 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 22:57 0 Komen Anda Di Sini
Share

HAQ [full movie]


sinopsis
Kisah ini memaparkan kehidupan tradisional keluarga Melayu di sebuah kampung yang berunsurkan kegelapan kuasa ghaib, kharomah, rahsia and pertentangan antara dua saudara dalam memperjuangankan kebenaran yang hakiki. Kisah ini berkisarkan tentang Haq, seorang pemuda penyayang dan jujur yang dianugerahkan oleh Allah S.W.T dengan kelebihan kuasa ghaib (Kharomah) dan Badrul (Bad) yang merupakan seorang yang bijak yang juga merupakan adik angkatnya. Haq berupaya untuk mengalihkan objek dengan mengunakan kuasa mindanya.
Satu kemalangan telah berlaku berpunca daripada kedegilan Bad yang menyebabkan kematian ibu kandung Haq di depan mata mereka semasa mereka kecil. Dengan ini, jaringan rahsia, rasa bersalah dan cemburu mula berkembang. Beberapa tahun kemudian, sekembalinya Haq dari belajar diluar negara, beliau disambut dengan penuh kegembiraan kecuali daripada Bad, yang tidak berpelajaran tinggi, lebih suka menghabiskan masanya bercampur dengan samseng kampung daripada mengusahakan perusahaan ladang dan pertanian milik keluarga.
Ini merunsingkan Haq and bapanya, Haji Ibrahim yang bukan sahaja mendidik Bad seperti anaknya malah mengambil kedua orang tua Bad untuk bekerja dengannya. Bad kesal, dia hanya menyalahkan takdir dan keadaan dan mempersoalkan kenapa Haq mempunyai kuasa sedangkan dia hanya seorang anak kepada pembantu rumah. Bapa kandung Bad telah lama menderita sakit meninggal dunia walaupun berkali--kali cuba dirawati oleh Haji Ibrahim.
Haji Ibrahim juga terkenal dalam masyarakat, dianugerahkan Allah untuk merawat penyakit. Bad menjadi lebih marah kerana kegagalan bapa angkatnya itu menyembuhkan penyakit ayahnya dan juga kepada takdir kerana dia tidak mempunyai kuasa untuk mengubah keadaan sekelilingnya. Dengan kemarahan ini jugalah beliau menyalahkan semua orang dan Tuhan, malah telah bersekongkol dengan ilmu hitam dan syirik kepada Allah.
Bad lalu menghilangkan diri. Masa berlalu, Haq telah menceritakan segala--galanya tentang kematian ibunya kepada ayahnya semasa Haji Ibrahim sakit tenat. Kepulangan Bad ke kampung semasa hari pengkebumian Haji Ibrahim mengejutkan semua pihak. Bad, kemudian telah membawa Haq dan pembantunya Aina ke kota lalu mengambil Haq sebagai rakan kongsinya.
Di kota, barulah Haq tahu bahawa Bad mempunyai empayar perniagaan yang besar lagi kukuh. Di situ juga Haq telah berkenalan dengan Zahra yang merupakan pembantu Bad yang mengoda dan materialistik. Bad telah memperkenalkan Haq tentang dunianya yang penuh kekayaan, kekuatan dan kehausan kuasa. Pada masa yang sama, Haq telah tertarik kepada kejelitaan Zahra walaupun dia tahu tentang perhubungan antara Zahra dan Bad.
Haq mula dapat menghidu kehadiran kejahatan yang bersembunyi di dalam diri Bad dan kebenaran tentang kematian Haji Ibrahim juga terserlah. Bad juga telah menunjukkan belangnya. Haq terpaksa mencari kekuatan dan keberanian untuk berhadapan dengan kebenaran dan keputusan itu akan merubah hidup mereka selama- lamanya.





Tuesday, 30 August 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 16:29 0 Komen Anda Di Sini
Share

Alangkah Lucunya Negeri Ini [Full Movie]


jom layan citer Alangkah Lucunya Negeri Ini..



Posted by Perantau Sepi Nolove On 14:58 0 Komen Anda Di Sini
Share

Kecoh Betul (FULL MOVIE)


jom layan.... memang kecoh....




Posted by Perantau Sepi Nolove On 00:49 0 Komen Anda Di Sini
Share

PETUA PENJAGAAN TANGAN

MENGILATKAN KUKU:



kuku sebahagain dari angota badan dan ia sentiasa memerlukan penjagaan yang rapi. jika kotor, ia amat jelas kelihatan dan menjijikkan. kadang kadang kotoran yang melekat di kuku amat payah ditanggalkan. bagi mengatasinya, cuba sediakan perahan 3 biji limau nipis dan campurkan dengan sedikit air biasa. rendamkan tangan didalamnya selama 15 minit. kemudian ambil buah belimbing buluh dan gosokkan pada kuku sehingga hilang kotoran yang melekat. bilas seperti biasa. hasilnya bukan sahaja kuku kelihatan bersih malahan berkilat.

BAGAIMANA MELEMBUTKAN TANGAN:



kulit tangan yang kasar sungguh memalukan. bagi yang menghadapi masalah ini, cuba dapatkan beberapa helai daun betik. sebaiknya selepas setiap kali anda melakukan kerja kerja yang kasar. ramaskan daun betik tersebut sehingga getahnya kering di tangan barulah dicuci dengan air biasa. hasilnya tangan anda bagaikan puteri kayangan.

RAHSIA BIBIR:



bibir bagaikan halia. itulah kata orang tua tua yang bermaksud sepasang bibir yang cantik. bagaimanakah caranya? mudah sahaja. ambil sepotong halia segar, kupas dan bersihkan. tumbuk lumat lumat dan perah airnya. gosokkkan hampasnya ke bibir berulang kali. pasti bibir anda lebih cantik merah berseri seri.

Monday, 29 August 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 22:07 0 Komen Anda Di Sini
Share

Baadshah Full Movie


jalan cerita dia menarik.. yang pasti nya cerita nie memang best untuk tontonan umum.. tapi satu je.. cerita dia bersambung start dari 1 hingga ke 18... jadi nak kena klik je lah k.. memang x rugi lau tonton cerita nie.. mesti anda akan ketawa terbahak bahak.. hhu hhu hhu selamat menonton..

part 1


part 2


part 3


part 4


part 5


part 6



part 7

part 8


part 9


part 10


part 11


part 12


part 13


part 14


part 15


part 16


part 17


part 18



macam mana best x? hhu hhu hhu.. habis tu apa lagi, komen la.. hihihihihi

Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:43 0 Komen Anda Di Sini
Share

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2 [FULL MOVIE]

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS:PART2 Synopsis
Harry Potter and the Deathly Hallows is the seventh and final of the Harry Potter novels written by British author J. K. Rowling. The book was released on 21 July 2007 by Bloomsbury Publishing in the United Kingdom, in the United States by Scholastic, and in Canada by Raincoast Books, ending the series that began in 1997 with the publication of Harry Potter and the Philosopher’s Stone. The novel chronicles the events directly following Harry Potter and the Half-Blood Prince (2005), and the final confrontation between the wizards Harry Potter and Lord Voldemort.

Rowling finished writing Harry Potter and the Deathly Hallows in January 2007. Before its release, Bloomsbury reportedly spent GB£10 million to keep the book’s contents safe before its release date. American publisher Arthur Levine refused any copies of the novel to be released in advance for press review, although two reviews were submitted early. Shortly before release, photos of all 759 pages of the U.S. edition were leaked and transcribed, leading Scholastic to look for the source that had leaked it. Released globally in 93 countries, Deathly Hallows broke sales records as the fastest-selling book ever. It sold 15 million copies in the first 24 hours following its release, including more than 11 million in the U.S. and UK alone. The previous record, 9 million in its first day, had been held by Harry Potter and the Half-Blood Prince. The novel has also been translated into over 120 languages, including Ukrainian, Swedish, and Hindi.
Major themes in the novel are death and living in a corrupted society, and critics have compared them to Christian allegories. Generally well-received, the book won the 2008 Colorado Blue Spruce Book Award, and the American Library Association named it a “Best Book for Young Adults”. A two-part film based on the book began showing in November 2010, when Harry Potter and the Deathly Hallows
For free watch online





Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:37 0 Komen Anda Di Sini
Share

TRANSFORMERS 3 DARK OF THE MOON [FULL MOVIE]




Sinopsis Bahasa Melayu – Transformers 3 Dark of The Moon

Autobots yang diketuai oleh Optimus Prime sekali lagi kembali untuk menentang musuh utama beliau iaitu Decepticons. Selepas kekalahan Decepticons pada 2009 iaitu dalam Transformers 2 Revenge of The Fallen, mereka datang untuk menuntut bela daripada Autobots. Dalam filem terbaru Transformers 3 Dak of The Moon, Autobots dan Decepticons telah terlibat dengan pergelutan di ruang angkasa yang sangat berbahaya melibatkan U.S dan Russia.

Sekali lagi khidmat Sam Witwicky dan kawan robot beliau diperlukan untuk menyelesaikan pergelutan tersebut. Dalam Transformers 3, terdapat beberapa karakter baru termasuk karakter jahat dalam bentuk Shockwave (gelombang maybe). Karakter tersebut sudah lama digunakan dalam Transformers dimana ia merupakan pemimpin Cybertron apabila Autobots melawan Decepticons di angkasa.




Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:31 0 Komen Anda Di Sini
Share

ONG BAK 3 Full Movie




Sinopsis
Lagenda ketiga Ong Bak dimulai mengikuti ending film kedua, setelah Tien (Tony Jaa) kehilangan kemampuan tarungnya bersamaan dengan meninggalnya ayah tirinya di Jurang Sayap Garuda. Tien akan mengalami penyiksaan habis-habisan sampai mati perlahan-lahan. Lewat bantuan Pim (Primrata Dechudom), Mhen (Petchai Wongkamlao) dan para penduduk desa Kana Khone, Tien mengalami reinkarnasi. Ia lalu mendalami meditasi yang dipandu Prha Bua (Nirutti Sirijuanya) sehingga mencapai ‘Nathayut’.Kemampuan tarung Tie kembali diuji saat menghadapi lawan-lawannya, antara lain Penjaga Raja Seragam Emas (Supakorn Kijusuwan), para pembunuh berbaju hitam dan Bhuti Shangka (Dan Chupong), sang ‘hantu gagak’ di film kedua.



Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:24 0 Komen Anda Di Sini
Share

PIRATES OF THE CARIBBEAN 4 2011 FILEM [FULL MOVIE]




SINOPSIS
Mengisahkan pengembaraan mencari Fountain of Youth, iaitu lagenda di mana sesiapa yang minum air dekat fountain ni akan hidup lama, ala-ala 2kali ganda gitu. Bagaimanapun, untuk mendapatkan kesaktian tersebut, mereka mesti menjalankan upacara di Fountain of Youth itu iaitu minum air dari 2 mangkuk perak yang diambil dari pada sebuah kapal lagenda serta air mata duyung. Captain Jack Sparrow pula dikatakan antara orang2 yang mengetahui dimana letaknya kapal lagenda itu, jadi die diperlukan untuk mendapatkan 2 mangkuk perak. Untuk air mata duyung pula, ia lagi mencabar sebab duyung ialah mahkluk yang dahsyat, dahsyat macam mana? Anda tengoklah sendiri nanti.Jadi die diburu oleh Blackbeard, seorang lanun lagenda yang mempunyai magik dan ingin mendapatkan Fountain of Youth. Dalam cerita ini juga, Captain Jack Sparrow ditemukan dengan Angelica yang hot (lakonan Penelope Cruz), yang merupakan kisah cinta silam Jack Sparrow. Jadi berjayakah Blackbeard menggunakan Jack Sparrow untuk mendapatkan Fountain of Youth itu? Dalam masa yang sama pihak kerajaan England dan Sepanyol juga ingin mendapatkan Fountain of Youth itu. England menggunakan taktik yang lebih hebat dimana mereka mengupah Captain Barbossa untuk mendapatkan Fountain of Youth.

Dalam masa yang sama, ramalan mengatakan yang Blackbeard desperate untuk mendapatkan Fountain of Youth itu kerana die diramal akan mati di tangan Captain Barbossa dalam masa 2 minggu lagi..hoho….menarik tak? So, untuk mengetahui kesudahannya, tontonlah Pirates of Carribean : On Stranger Tides





Posted by Perantau Sepi Nolove On 18:51 0 Komen Anda Di Sini
Share

3 2 1 CINTA [full movie]




Sinopsis 3,2,1 CINTA:- MENGISAHKAN Sam, anak gadis yang berpewatakan kasar seperti lelaki yang baru sahaja berpindah untuk menyambung pelajaran di sebuah kolej. Dia bertemu semula dengan kawan baik semasa sekolah iaitu Fariz di situ. Dalam masa yang sama, Sam mula ditakut-takutkan dengan fakta bahawa dengan sikap kasarnya itu, dia akan ditakuti oleh semua lelaki dan dia akan bersendirian sampai mati.

Ini Secara kebetulan, Sam terserempak dengan Nazril, lelaki idaman seluruh kolej. Dia tercabar dengan sikap Nazril yang hanya melayan perempuan cantik sahaja menyebabkan dia tekad untuk memikat Nazril. Pelbagai peristiwa yang melucukan dan romantis berlaku sepanjang usaha Sam untuk memikat Nazril termasuk cuba merubah penampilan dan sikap kasarnya. Dalam masa yang sama, hubungan Sam dengan bapa tirinya dan adik tirinya, Mimi juga semakin pulih dan erat. Akhirnya, Nazril jatuh cinta dengan kesungguhan Sam apabila Sam sanggup membantunya untuk menguruskan rumah anak yatim yang dibinanya.

Sam juga sanggup mengajar anak-anak yatim itu dengan caranya yang tersendiri. Namun, rupa-rupanya Fariz selama ini menyintai Sam dalam diam. Fariz meluahkan perasaannya pada Sam. Sam yang keliru dengan luahan Fariz itu cuba berfikir kembali tentang perasaan dirinya terhadap Fariz dan Nazril. Dan ketika Nazril pula meluahkan perasaan kepada Sam, Sam sedar dan yakin siapa sebenarnya yang harus dipilihnya.



part 1




part 2







part 3







part 4







part 5







part 6





Posted by Perantau Sepi Nolove On 00:59 0 Komen Anda Di Sini
Share

PEREMPUAN BERTAPA DI DEPAN MANGKUK TANDAS



TERBAIK.. EKEKEKEKE






MACAM MANA? HHU HHU HHU... CER KOMEN CER KOMEN..

Posted by Perantau Sepi Nolove On 00:56 0 Komen Anda Di Sini
Share

KANTOI : PEREMPUAN MENGINTAI KETIKA LELAKI TENGAH BUANG AIR KECIK



pasti nya hot... jom layan...







apa anda rasa selepas anda menonton video tersebut? ekekekekeke

cer komen cerkomen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular