PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Saturday, 10 September 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 17:17 0 Komen Anda Di Sini
Share

The Eagle [full movie]



In Roman-ruled Britain, a young Roman soldier endeavors to honor his father's memory by finding his lost legion's golden emblem.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 15:10 0 Komen Anda Di Sini
Share

Another Gantz [full movie]



Before finding out the "Perfect Answer", discover Another Gantz. Aired on Nippon Television network before the theatrical release of Gantz: The Perfect Answer, this film is an alternate perspective version of the first Gantz film from the same writing-directing team of the two-part theatrical film. In addition to condensed scenes from the Gantz film, Another Gantz features a new subplot that follows an investigative journalist not included in the theatrical film. Delving deep into the mystery, Another Gantz offers another piece towards solving the complex puzzle that is the world of Gantz.

Friday, 9 September 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 23:28 0 Komen Anda Di Sini
Share

Kaum Wanita Menuntut Hak Untuk Pamerkan Payudara

Inilah bukti keruntuhan fahaman pemuja kesamaan jantina. Ingin disamakan dengan lelaki, kaum wanita Amerika Syarikat berdemo telanjang di jalanan untuk dibenarkan menampakkan dada, sama seperti para lelaki.



Puluhan wanita melakukan tunjuk perasaan di jalan sekitar Venice Beach, California, untuk memperingati Hari Kesamatarafan Wanita, mereka melakukan perarakan dengan keadaan telanjang.

Seperti dilaporkan The Sun, mereka memprotes hak individu untuk disamakan dengan kaum lelaki, iaitu dibenarkan secara undang-undang untuk membuka bahagian dada di tempat umum, seperti kaum laki-laki.

Beberapa lelaki juga turut serta dalam demo ini. Aksi tahunan yang telah diadakan kali keempat ini untuk menuntut agar dibenarkan mempamerkan payudara. Demo tak senonoh ini diadakan oleh website GoTop ####. org, sebuah laman porno Inggeris.

sumber : http://www.prince91.com/

Posted by Perantau Sepi Nolove On 14:17 0 Komen Anda Di Sini
Share

GAMBAR PLANET ZUHAL DIRAKAM DARI KAPAL ANGKASA

MENGAGUMKAN! GAMBAR PLANET ZUHAL YANG DIRAKAM DARI KAPAL ANGKASA CASSINI-HUYGENS
Satu imej planet Zuhal yang mengagumkan berjaya dirakamkan oleh kapal angkasa lepas Cassini-Huygens, lapor sebuah akhbar kelmarin.

IMEJ planet Zuhal yang dirakamkan dari kapal angkasa Cassini-Huygens didedahkan media Barat
Menurut seorang ahli astronomi, Robin Canup di Institut Penyelidikan Barat Daya di Boulder, Colorado, imej tersebut mengagumkan kerana bahagian malam Zuhal kelihatan bercahaya akibat lantunan cahaya gelang yang terdapat di sekelilingnya.
Kapal angkasa Cassini-Huygens merupakan projek usaha sama melibatkan Agensi Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan, Agensi Angkasa Lepas Eropah dan Agensi Angkasa Lepas Itali.
Ia dilancarkan pada 1997 dan akan terhempas di planet Zuhal pada 2017. – Agensi

Posted by Perantau Sepi Nolove On 14:11 0 Komen Anda Di Sini
Share

VIDEO MALAYSIAN HEROES PELAJAR JURURAWAT DIPUKUL DAN DI RABA

YOUTUBE : VIDEO PUKUL JURURAWAT CETUS KEMARAHAN PENGGUNA INTERNET
Penyiaran imej seorang lelaki yang menampar, menumbuk dan menyepak dua pelajar kejururawatan dalam sebuah klip video berusia setahun yang muncul semula dalam tempoh 48 jam lalu menimbulkan kemarahan pengguna Internet.
Klip video itu turut menunjukkan lelaki yang dipercayai berusia dalam lingkungan 20-an berulang kali menakut-nakutkan mangsa menggunakan perkataan kesat dalam bahasa Tamil di tempat letak kereta awam.

GAMBAR JURURAWAT DIPUKUL:VIDEO MALAYSIAN HEROES
Video bertajuk 'Malaysian Heroes' itu turut disebarkan dalam 

laman sosial Facebook.
Serangan itu kelihatan disasarkan kepada salah seorang pelajar wanita itu tetapi rakannya turut ditampar beberapa kali apabila dia cuba menyelamatkan mangsa sepanjang video selama enam minit tersebut.Punca serangan itu masih belum diketahui.

Mangsa kelihatan meminta maaf kepada lelaki tersebut dalam keadaan menggigil ketakutan dan mengakui kesal dengan kesilapannya.
Bagaimanapun, lelaki tersebut menyuruh mangsa melutut dan meminta maaf.
Pelajar wanita itu terjatuh dalam posisi mencangkung sebelum lelaki tersebut menampar dan menendangnya semula.
Di awalan klip video itu, lelaki tersebut mengancam untuk melanggar mangsa dengan keretanya.
Kedengaran suara yang tidak jelas dipercayai datangnya dari mereka yang lalu lalang, mendesak lelaki tersebut supaya meninggalkan mangsa tetapi ianya tidak diendahkan.
Lelaki itu dipercayai ditemani kira-kira dua rakannya.
Salah seorang daripadanya merakam serangan itu manakala seorang lagi kelihatan meletakkan mukanya di leher mangsa.
Salah seorang daripada mereka turut berkata; Masuk ke dalam kereta dan saya akan periksa sama ada dia masih dara.”
Klip video itu dihantar dibawah nama pengguna ‘youhavebeenhacked88′ yang menyenaraikan Malaysia sebagai negara kelahirannya.
Sehingga lewat malam Rabu, klip video itu merekodkan 42,546 tontonan di laman sosial, You Tube.
Beberapa pegawai dari sebuah kolej kejururawatan dan sains kesihatan mengesahkan bahawa kedua-dua mangsa merupakan pelajarnya.
"Kolej tersebut membuat laporan polis berhubung

 insiden itu dan menasihatkan kedua-dua pelajar itu untuk 

mengambil tindakan serupa.Namun, mereka memberitahu ia hanyalah

 berkaitan masalah peribadi,"kata pegawai itu.

Ahli belia Parti Sosialis Malaysia, S. Nagentran berkata empat ahlinya telah membuat laporan polis di balai polis daerah Sungai Siput selepas menonton video itu di Facebook pada tahun lalu.
"Sejak itu, kami tidak mendengar sebarang perkembangan mengenai 

kes itu,"katanya yang percaya insiden itu berlaku di Sabak Bernam.
Ketua Polis Daerah Sungai Siput (OCPD), Superintenden Azman Salim dan OCPD Sabak Bernam, Mushar Mohamad Noor tidak dapat mengesahkan laporan itu ketika dihubungi.
sumber : mstar.com.my|8 September 2011
Berikut merupakan video tersebut yang dimuat-turun di Youtube







sumber : http://www.enciknakal.com/

Posted by Perantau Sepi Nolove On 14:01 0 Komen Anda Di Sini
Share

Gnomeo And Juliet [full movie]



The neighboring gardens of Montague and Capulet are at war, but the gnomes, Gnomeo and Juliet, are in love.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456

Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:53 0 Komen Anda Di Sini
Share

The Change Up [full movie]


A comedy in which a married father accidentally switches bodies with his best friend, leading to a series of wildly complex difficulties.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456



Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:38 0 Komen Anda Di Sini
Share

Conan The Barbarian [full movie]


During the Hyborean Age, a group of sorcerers from Acheron created a mask from the skulls of dead kings and sacrificed their pure blood daughters to the dark gods in order to give the mask the power to subjugate the entire world. After killing countless people in their campaign to conquer the planet, the sorcerers were defeated by the Cimmerians led by Corin (Ron Perlman), who destroys the mask, scattering the pieces across the land, and keeping one for himself.

Years later, the Cimmerians are at war with a rival clan. Corin's pregnant wife is fatally injured in the battle, but is able to give birth to a son, Conan, before succumbing to her injuries. Conan's birth on a battlefield, and subsequent survival, is considered to be a powerful omen.

As an adolescent, Conan (Leo Howard) becomes a fierce, but unfocused, warrior. Corin takes the boy to his foundry and teaches him the Riddle of Steel. Conan insists that he is ready to wield his own sword, but Corin reminds him that once a blade has been forged, it must still be tempered before it can be wielded. Not long after, village are attacked by armored warriors, sporting a symbol of a large, two headed serpent. The leader, Khalar Zym (Stephen Lang), confronts Corin, demanding his piece of the Mask. When Corin refuses, he is restrained and tortured. Conan, in an angry moment of defiance, attacks one of the warriors, Lucius (Steven O'Donnell), maiming him in the process. After recovering the piece of the mask, Zym has Conan and Corin chained to a pole, a cauldron of molten metal hanging precariously above them, then sets fire to the foundry. Corin sacrifices himself to enable Conan to escape.

Twenty years later, Conan (Jason Momoa) is a mercenary, working with a Zamoran pirate named Artus (Nonso Anozie). The two men raid a slave camp and take the survivors to the city of Messianta. The snake cult has grown in size over the last decade, and they have a small garrison in the city. Conan sees Lucius, now an out of shape warden, pursuing a pickpocket, Ela-Shan (Saïd Taghmaoui), and allows himself to be arrested in a bid to learn more about his enemy. Conan soon escapes prison and tortures Lucius for information about Zym and the snake cult. After Conan promises to spare him, Lucius reveals that Zym is seeking the pure blood descendant of the sorcerers of Acheron, as it will take their blood to unlock the Mask's true power. Satisfied that he has gotten all he can out of Lucius, Conan leaves him at the mercy of the liberated prisoners. Ela-Shan tells Conan that, if he ever needs him, Conan will find him at Arlagon, the City of Thieves.

Meanwhile, Zym and his daughter, Marique (Rose McGowan), attack a monastery where they believe the Pureblood is. Sensing something is wrong, the elder priest Fassir (Raad Rawi) instructs one of his students, Tamara (Rachel Nichols), to flee to her birthplace, then confronts Zym to buy time for her to escape. Zym recounts how his wife, Maliva, was murdered by Fassir's order. Fassir defends this decision, insisting that Maliva was an insane fanatic who was attempting to unleash occult forces to destroy Hyborea. Enraged by Fassir's defiance, Zym kills him with a curb stomp. Marique realizes that the Pureblood is not among them.

Tamara's carriage comes under attack by snake cult warriors. Conan comes to her rescue, after a spirited chase, eventually captures their captain, Remo (Milton Welsh). After forcing Remo to reveal Tamara's importance, Conan kills him by catapulting him into Zym's camp.

Armed with the knowledge of Tamara's importance, and confident that Zym will not recognize him, Conan masquerades as a bounty hunter, claiming to sell Tamara to Zym for a substantial sum of gold. Once he is satisfied that Zym and Marique have come alone, Conan reveals his true intentions, prompting him to cross swords. Conan and Zym first seem to be nearly evenly matched, but Conan's rage gives him the upper hand. Marique saves her father by invoking soldiers made of sand and then poisoning Conan with a poison-laced boomerang sword. Tamara rescues him and they return to Artus' boat, stationed nearby, where Artus helps Conan recover.The boat is attacked by the snake cult, who kill several of the crew, though are ultimately repulsed. Conan orders Artus to return to Messiana with Tamara and departs to confront Zym in his kingdom. Artus tells Tamara that Conan left a map behind and she follows him, meeting with him in a cave, where they make love. The next day, as she's returning to the boat to join Artus so they can sail away, she's captured by snake cult.

Remembering Ela-Shan's earlier promise, Conan travels to Argalon and hires Shan to help him sneak into Zym's fortress. They discover that beneath the fortress is an old mine, and this is where Zym and Marique plan to sacrifice Tamara, Conan enters through an undersea cave, where he fights a giant multi-tendriled serpent. Proceeding further down the mine, Conan disrupts the sacrifice and frees Tamara, but Zym has collected enough of Tamara's blood to restore the Mask to suboptimal strength. Zym dons the mask, claiming to be invincible, and proceeds to fight Conan again. The battle inadvertantly triggers an earthquake, killing most of Zym's followers and rendering the mine unstable. Conan frees Tamara and tells her to run. However, she is followed by Marique. Conan hears Tamara's screams, and kills Marique by throwing her down a mine shaft. As the mine continues to crumble, Conan and Tamara attempt to find an alternate way way out, with an enraged Zym in hot pursuit. Conan and Tamara eventually make their way to an unstable rope bridge, precariously above a massive canyon. As they cross the bridge, a support beam under Tamara gives way, causing her to nearly fall. As Conan attempts to save her before the bridge gives way, they are cornered by Zym, who uses the Mask's power to summon Maliva's spirit. In an act of defiance, Conan proceeds to destroy the bridge supports with his sword, before jumping to safety with Tamara. The bridge collapses, and Zym falls to his death.

With the snake cult destroyed, Conan returns Tamara to her birthplace, telling her that they'll meet again. He then returns to his old village and tells his father that he has avenged his death and recovered the sword Zym stole from him, before departing in search of new pursuits.

                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:29 0 Komen Anda Di Sini
Share

The Beaver [full movie]



A troubled husband and executive adopts a beaver hand-puppet as his sole means of communicating.

                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:18 0 Komen Anda Di Sini
Share

TOPUP NAIK HARGA CUKAI 6 PERATUS %

TAMBAH NILAI PRA BAYAR(PREPAID),PEK SIMCARD DIKENAKAN CUKAI PERKHIDMATAN ENAM PERATUS MULAI 15 SEPTEMBER
Pembelian tambah nilai prabayar dan permulaan prabayar/pek SIM bagi semua syarikat telekomunikasi akan dikenakan cukai perkhidmatan sebanyak enam peratus, berkuat kuasa 15 Sept.
Pelanggan prabayar akan dimaklumkan melalui SMS bermula tengah hari ini mengenai cukai perkhidmatan ITU, demikian menurut industri syarikat telekomunikasi Malaysia dalam kenyataan bersama di sini Khamis. Para pelanggan juga boleh merujuk kepada laman web syarikat telekomunikasi masing-masing untuk maklumat atau menghubungi pusat perkhidmatan pelanggan sekiranya mereka mempunyai pertanyaan lanjut.

GAMBAR HIASAN ARTIKEL
Syarikat telekomunikasi itu berkata cukai perkhidmatan merupakan cukai penggunaan dan boleh dikenakan kepada pelanggan sebagaimana yang disediakan dalam perundangan cukai perkhidmatan.

Akta Cukai Perkhidmatan 1975 memerlukan syarikat telekomunikasi mengenakan levi cukai perkhidmatan pada kadar tertentu terhadap perkhidmatan telekomunikasi, termasuk perkhidmatan prabayar mudah alih.
Ini sama seperti cukai perkhidmatan yang dilevi terhadap pembelian makanan dan minuman daripada restoran dan hotel.
Cukai perkhidmatan terhadap prabayar bukan baru kerana syarikat telekomunikasi telah menyerapnya bagi perkhidmatan prabayar mudah alih sejak pengenalan pada 1998.
Langkah yang diambil adalah bagi memastikan perkhidmatan prabayar mudah alih kekal kompetitif berbanding pasca bayar, memandangkan kadar prabayar tinggi bagi panggilan dan SMS pada permulaan.
Dengan kadar prabayar berkurangan sejak bertahun, ia kini ditawarkan pada kadar yang amat kompetitif.
"Dengan cukai perkhidmatan enam peratus terhadap perkhidmatan prabayar,

seorang pelanggan yang membeli tambah nilai RM10 perlu membayar RM10.60,

dengan 60 sen sebagai cukai perkhidmatan," kata kenyataan itu. - BERNAMA

sumber : http://www.enciknakal.com/

Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:13 0 Komen Anda Di Sini
Share

Saman Facebook Kerana Anak

ANAK PEREMPUAN BERUMUR 12 TAHUN MEMUATKAN GAMBAR LUCAHNYA DI FACEBOOK
Seorang lelaki memfailkan saman terhadap laman web Facebook selepas anak perempuannya berumur 12 tahun boleh memuatkan gambar lucahnya sendiri di laman web itu, lapor saluran BBC.

GAMBAR HIASAN SEMATA-MATA
Saman itu mempersoalkan sama ada Facebook yang mengharamkan mereka berumur 13 tahun ke bawah menggunakannya, mengambil pendekatan yang mencukupi untuk mengesahkan umur penggunanya.
Peguam lelaki itu, Hilary Carmichael berkata, berdasarkan pandangannya, Facebook tidak sesuai untuk mereka yang berumur 18 tahun ke bawah, tetapi syarikat itu tidak mengambil pendekatan mencukupi untuk menghalang mereka dibawah umur 13 tahun menggunakan laman web tersebut.

‘‘Pemeriksaan umur seperti meminta nombor pasport merupakan pendekatan

 mudah untuk dilaksanakan oleh Facebook,’’ ujarnya.
Menurut Carmichael, gambar kanak-kanak tersebut sangat lucah di mana kanak-kanak itu berada dalam gaya provokatif selain disolek tebal menjadikannya kelihatan lebih tua daripada 12 tahun.
Kanak-kanak perempuan itu juga dilaporkan memberikan maklumat kediaman dan sekolahnya dalam laman web tersebut.
Saman yang difailkan di Mahkamah Tinggi Belfast tersebut mendakwa Facebook cuai.
Ia juga mendakwa laman web yang berpangkalan di California, Amerika Syarikat (AS), Palo Alto mewujudkan risiko ancaman seksual dan fizikal kepada kanak-kanak perempuan tersebut.
Jika akaun itu tidak dipadamkan oleh Facebook, saman tersebut menyatakan satu aplikasi akan diwujudkan bagi menghalang Facebook beroperasi di Ireland Utara, kata Charmichael dalam laman webnya. – Agensi

Thursday, 8 September 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:50 0 Komen Anda Di Sini
Share

Cara penggodam menggodam!!

Hanckers!!..pasti ramai yang tahu apakah itu hackers ataupun dalam bahasa melayunya penggodam bukan?..penggodam!!..bila cerita pasal penggodam tentu ramai yang tidak tahu cara-cara diorang ini untuk menggodam sesebuah system komputer ataupun web termasuk lah saya.tapi korang tahu tak bila seorang penggodam ini menggodam sebuah sebsite mungkin itu mudah tapi andai kata seorang penggodam itu menggodam sebuah system rangkaian ataupun system yang berstatus luas,agak-agaknya senang tak?...hehe..oleh itu,hari ini saya nak kongsikan korang bagaimana dan macamana cara-cara penggodam ini menggodam sesebuah system.

SECARA umumnya, langkah-langkah yang terlibat dalam aktiviti penggodaman ini adalah seperti pencarian/pengumpulan maklumat, pencarian/kenalpasti kelemahan dan pelancaran eksploit terhadap sasaran sesebuah sistem rangkaian komputer atau siber.

Langkah pertama:
  • n Pencarian Maklumat
Sekiranya seseorang pencuri atau perompak profesional mahu melakukan satu rompakan, perkara pertama yang perlu dibuat adalah pengumpulan maklumat.

Ia melibatkan apa sahaja perkara yang berkaitan dengan rompakan tersebut seperti lokasi tempat rompakan, masa yang sesuai untuk buat rompakan dan sebagainya.

Begitu juga dalam aktiviti penggodaman ini, penggodam komputer mesti mengenali dengan lebih rapat lagi sasaran sistem rangkaian komputer atau siber yang hendak dicerobohi itu.

Perkara ini dilakukan dengan pelbagai cara dan kaedah sama ada menggunakan perisian, sistem atau secara manual. Di antara kaedah-kaedah yang digunakan dalam pencarian maklumat ini adalah seperti berikut :
  • 1. Kejuruteraan sosial atau social
engineering.

Kejuruteraan sosial, satu teknik yang sangat licik dan kebiasaannya ia melibatkan penipuan dan penyamaran untuk dapatkan maklumat berkaitan dengan sasaran.

Kesemua maklumat tersebut membantu penggodam komputer untuk merancang, mengurus dan melancarkan serangan terhadap sistem rangkaian komputer yang disasar itu.

Sebagai contoh, membuat penipuan menerusi operator telefon bagi sesebuah organisasi sasaran.

Jadi, penggodam komputer akan menelefon ke nombor telefon utama organisasi tersebut dan mula menipu dengan mengatakan kepada operator tersebut bahawa dia kakitangan yang baru di organisasi itu dan sedang bekerja di luar kawasan.

Jadi, penggodam komputer tersebut memerlukan bantuan operator tersebut untuk menyediakan akaun dan kata laluan untuk dia memasuki sistem rangkaian komputer tersebut dari luar.

Operator tersebut akan meminta seseorang yang bertanggungjawab untuk membuat akaun dan kata laluan yang dikehendaki.

Kemudian, akaun dan kata laluan tersebut diberi kepada penggodam komputer untuk dia masuk ke dalam sistem rangkaian komputer itu dari luar.

Kaedah ini sudah mencukupi untuk seseorang penggodam komputer memerlukan maklumat untuk masuk secara tidak sah ke dalam sistem rangkaian komputer sesebuah organisasi dan seterusnya melancarkan serangan atau eksploit.

Teknik ini kelihatan mudah tetapi ia sangat bahaya kerana penglibatan secara terus penggodam komputer dengan pihak sasaran.

Di antara beberapa teknik yang terdapat dalam kaedah ini adalah seperti berikut:-

i. Dumpster diving

Teknik ini biasanya digunakan oleh para pelajar di sekolah untuk mencari salinan kertas soalan ujian yang dibuang ke dalam tong sampah.

Situasi yang sama juga berlaku kepada penggodam komputer dengan mencari sampah-sampah yang mengandungi maklumat berguna seperti alamat IP, katalaluan yang lama, diagram rangkaian dan sebagainya.

Kadangkala, teknik ini sangat efektif dilaksanakan dengan maklumat yang diperolehi. Jadi, berhati-hati dengan sampah-sampah yang difikirkan tidak penting tetapi ia sangat berguna kepada para penggodam komputer.

ii. Impersonations

Teknik ini digunakan oleh penggodam komputer menjadikan dirinya seperti seseorang yang sangat penting dalam organisasi tersebut dan menggunakan kuasa yang ada untuk mendapatkan lebih banyak maklumat berkaitan dengan sistem rangkaian komputer yang hendak diceroboh.

Teknik ini kelihatan bodoh tetapi ramai orang tidak menjangka ia akan berlaku dan ini kadangkala membuatkan ia juga sangat efektif dalam mendapatkan maklumat penting berkaitan dengan sistem rangkaian komputer bagi sesebuah organisasi.

Terdapat banyak tek nik dan cara dalam kaedah kejuruteraan sosial ini tetapi kuncinya atau secara umumnya, kaedah ini akan dilaksanakan dengan melayan dan menipu sesiapa sahaja sama ada individu atau organisasi dengan cara yang tidak disedari oleh sesiapa pun dalam organisasi tersebut bagi memperolehi maklumat yang penting mengenai sasaran.

2. Footprinting

Footprinting merupakan satu kaedah yang sangat popular di kalangan penggodam komputer bagi mendapatkan maklumat penting terhadap sasaran.

Berbanding dengan kaedah kejuruteraan sosial, pelaksanaan footprinting lebih kepada pengetahuan teknikal secara amalinya. Dengan kombinasi peralatan dan teknik yang digunakan, penggodam komputer dapat mengetahui beberapa nama domain dan mengurangkannya kepada suatu julat, blok rangkaian, sistem pengoperasian yang digunakan dan alamat IP atau alamat protokol Interenet yang dihubung secara terus kepada Internet.

Terdapat beberapa teknik yang digunakan dalam kaedah footprinting ini. Antaranya adalah seperti berikut :-

1. Internet/DNS Footprinting

2. Enjin Carian


3. Passive OS Footprinting

Langkah kedua:

n Pencarian/Kenalpasti Kelemahan

Setelah seseorang perompak mendapat maklumat yang mencukupi mengenai sasaran yang hendak dirompak, mereka akan menganalisis apa kelemahan yang terdapat pada sasaran. Ini akan memudahkan lagi operasi rompakan yang akan di buat.

Begitu juga dalam aktiviti penggodaman, langkah yang seterusnya adalah mencari kelemahan yang wujud pada sistem rangkaian komputer atau siber yang disasarkan berdasarkan kepada maklumat yang telah diperolehi. Ini penting bagi membolehkan langkah seterusnya dalam aktiviti penggodaman ini dilaksanakan.

Terdapat beberapa kaedah yan digunakan dalam langkah ini. Di antaranya adalah seperti berikut:-

1. Pengimbasan port atau port scanner.

2. Pengimbasan keselamatan rangkaian.

Pengimbas port atau port scanner adalah program atau peralatan yang digunakan untuk memeriksa timbunan TCP/IP dalam komputer bagi port-port yang tertentu di mana keadaannya berada dalam keadaan terbuka atau LISTEN. Dalam protokol TCP/IP, ia digabungkan dengan protokol-protokol yang lain bagi membolehkan berlakunya komunikasi menerusi Internet.

Terdapat sebanyak 65,535 port dalam sesebuah komputer dan semuanya sesuai dengan TCP/IP. Kesemua port ini boleh dikategorikan kepada tiga jenis iaitu port yang dikenali atau well-known ports, port yang didaftarkan atau registered ports dan port peribadi atau private ports.

Pengimbas keselamatan rangkaian atau network security scanner adalah aplikasi, program atau perisian yang digunakan untuk melihat port yang terbuka bersama dengan servis yang ada dan kelemahannya dalam sistem rangkaian komputer.

Dengan ini, penggodam komputer dapat mengetahui kelemahan-kelemahan yang ada dalam sistem rangkaian komputer yang hendak diceroboh.

Secara teorinya, perisian ini akan mengimbas secara automatik kelemahan-kelemahan yang wujud dalam sistem rangkaian komputer apabila ia dapat berhubung dengan sistem rangkaian komputer tersebut. Ia berupaya mengimbas beratus-ratus kelemahan pada satu masa.

Secara umumnya, perisian ini mempunyai pangkalan data berkenaan dengan kelemahan-kelemahan sistem rangkaian komputer yang telah dikenalpasti oleh mereka yang pakar dan proses pengimbasan akan berpandukan kepada pangkalan data tersebut.

Pangkalan data ini juga perlu senantiasa dikemaskinikan. Secara umumnya, kelemahan-kelemahan tersebut boleh dikategorikan seperti berikut :-

1. Kesilapan konfigurasi atau Common configuration error.

2. Kelemahan konfigurasi secara lalai atau default.

3. Kelemahan sistem sedia ada.

Komponen penting dalam perisian ini secara umumnya terdapat lima komponen iaitu pangkalan data, enjin pengimbas, alat konfigurasi, pengetahuan situasi bagi pengimbasan yang aktif dan alat penyediaan laporan. Pangkalan data menyediakan maklumat kelemahan yang sedia ada. Alat konfigurasi pula menyediakan antaramuka kepada pengguna untuk membuat konfigurasi terhadap perisian tersebut.

Seterusnya adalah enjin pengimbas yang sangat penting dalam memanipulasikan paket-paket dan menghantar semula kepada sasaran untuk mengenalpasti kelemahan.

Pengetahuan situasi bagi pengimbasan yang aktif bertindak sebagai memori sementara bagi simpanan maklumat status pengimbasan dan kelemahan-kelemahan yang dijumpai.

Seterusnya maklumat-maklumat tersebut akan dihantar ke enjin pengimbas. Akhir sekali adalah alat penyediaan laporan bagi penyediaan laporan lengkap hasil daripada aktiviti pengimbasan.

Perisian ini boleh diperolehi secara percuma dan ada yang dikomersialkan. Di antaranya adalah seperti SARA, SAINT, VLAD The Scanner, Nessus, CyberCop, NetSonar, ISS dan lain-lain.

Langkah ketiga:

n Pelancaran Eksploits

Sebelum ini, teknik-teknik dan kaedah-kaedah yang digunakan adalah lebih kepada pencarian maklumat penting dan kelemahan bagi suatu sistem rangkaian komputer atau siber seperti maklumat alamat IP, port yang terbuka dan sebagainya.

Dengan kesemua maklumat yang diperolehi daripada langkah-langkah pertama dan kedua, tibalah masanya untuk langkah yang terakhir iaitu melancarkan serangan yang sebenarnya dengan memanipulasi kelemahan yang wujud pada sasaran dengan eksploit yang tertentu.

Terdapat banyak eksploit yang terdiri daripada program-program atau aplikasi-aplikasi yang akan digunakan oleh penggodam komputer untuk membuat serangan.

Eksploit yang berpadanan dengan kelemahan yang wujud akan membuatkan seseorang terpedaya.

Kebanyakkan eksploit adalah berorientasikan sistem pengoperasian yang digunakan.

Sebagai contoh, kemasukan secara lalai atau anonymous login merupakan satu contoh eksploit bagi sistem pengoperasian Windows.

Eksploit ini boleh dilarikan daripada sistem pengoperasian yang lain seperti Linux, Unix dan sebagainya.

Eksploit adalah langkah terakhir bagi penggodam komputer membuat serangan terhadap sasaran dengan memecah masuk ke dalam sistem rangkaian komputer yang disasarkan.

Kemudian, mereka akan melakukan apa sahaja yang dikehendaki terhadap sistem tersebut setelah berjaya memecah masuk.

Amacam dapat tak?...sumber ini telah saya kutip dari utusan online selepas habis baca berita...memang tak rugi..:)

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:48 0 Komen Anda Di Sini
Share

Cara Buat Header Blog Guna Photoshop

Tutorial berikut adalah basic kepada sesiapa yang tak tahu buat header transparent. Anda haruslah belajar yang basic ini dahulu sebelum beralih ke cara buat header yang lebih advance. Jom buat header!! ikut step by step ya :)

Sebelum start, anda haruslah :
  1. Memiliki perisian Adobe Photoshop. Boleh download di sini
  2. Download font kegemaran anda di sini ke dalam laptop untuk digunakan sebagai font header anda.
  3. Anda mestilah sudah menyimpan gambar-gambar untuk dijadikan sebagai header.
Langkah 1
Buka Adobe Photoshop.
Klik File > Open dan pilih gambar anda.
Selepas itu, di bahagian kanan Adobe Photoshop, right klik pada gambar anda dan pilih Duplicate layer dan tekan OK
Langkah 2
Kini ada 2 Background, sila tutup simbol mata di Background,
manakala di Background copy, tidak perlu buat apa-apa
Langkah 3
Di bahagian kanan, pilih Eraser Tool dan padam pada background gambar anda. Saya gemar guna "Magic Eraser Tool" sebab lebih cepat. Kalau nak guna, hanya right klik pada simbol Eraser Tool.
Langkah 4
Anda boleh ubah saiz Eraser seperti yang ditunjukkan pada anak panah.
Langkah 5
Selepas selesai padam, right click gambar anda dan pilih Blending Option
Langkah 6
Di Blending Option, sila pilih border yang disediakan mengikut citarasa masing-masing dan klik OK
Langkah 7
Selepas itu, sila minimize/restore down gambar anda tadi 
Langkah 8
Ok kali ini kita nak buat header pula.
Klik File > New, lepas tu sila pilih tinggi dan lebar header mengikut kesesuaian blog anda. 900x300 pun sudah memadai
Langkah 9
Sila klik pada page gambar yang anda padam tadi.
Kemudian sila tarik (drag) gambar anda di background copy  ke dalam New Header tadi.
Langkah 10
Ubah saiz gambar anda dengan klik Edit > Transform > Scale
Langkah 11
Ubah saiz dan ubah kedudukan gambar anda mengikut kesesuaian
Langkah 12
Selepas selesai ubah saiz dan kedudukan, sila klik tanda right.
Langkah 13
Selepas itu, sila tambah text dengan klik pada huruf 'T'
Langkah 14
Anda boleh ubah teks seperti yang ditandakan dari segi style, saiz dan warna
Langkah 15
Di bahagian kiri, right click pada teks anda dan pilih Blending Option.
Langkah 16
Kalau dah puas hati, boleh lah save ya.
Sila klik File > Save For Web and Devices
Langkah 17
Kalau nak jadi header transparent, hanya guna Magic Eraser Tool dan padam background putih kt header tu. Anda juga boleh tambah banyak lagi imej/gambar kt header tu. Sila save as PNG 24 untuk save.
Dah siap.. senang tak? simple je kan? anda juga boleh menambah beberapa lagi gambar atau font yang menarik dalam header. Sila klik sini untuk melihat koleksi header blog firdauskasim yang simple mimple pimple! hehe!


Apa? malas nak buat header? takpe, untuk pembaca blog firdauskasim, saya boleh buatkan header secara percuma kepada anda. Hanya hantar gambar dan nickname blog untuk dijadikan header di sini. 


Untuk melihat sample dan design, sila klik sini.


Tutorial di atas hanya basic sahaja dan jika ada soalan, boleh beritahu di bahagian komen.

Bolehlah share tutorial ini kepada rakan-rakan blogger di Facebook atau Twitter dengan hanya tekan butang share. Terima kasih :)

Sumber : http://www.firdauskasim.com/

Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:59 0 Komen Anda Di Sini
Share

Tragedi Malam Raya Full Telemovie



SINOPSIS - Tragedi Malam Raya
Faizal pastinya tidak akan melupakan tragedi malam raya ini! Faizal terpaksa bekerja sehingga lewat malam menjelang lebaran. Dia berhadapan dengan situasi yang tidak dijangka apabila dia menumpangkan gadis misteri, Salmah untuk pulang ke Melaka. Salmah, ketika malam raya itu melarikan diri dari rumah kerana tidak mahu dikahwinkan dengan tunangnya. Malanynya, ketika dalam perjalanan kereta Faizal mengalami kerosakan di ladang getah yang secara kebetulan merupakan kampung halaman Salmah. Faizal yang tersepit dengan keadaan tersebut terpaksa membantu Salmah menyelamatkan diri dari tunangnya yang amarah.

Pelakon Tragedi Malam Raya:
Beego, Eyzendy, Amanda Misbun, Ben Kenobi, Kamarul Hj Yusuf, Azhar Che Ree



Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:53 0 Komen Anda Di Sini
Share

4 Madu Full Movie



Sinopsis 4 Madu:- Kisah bermula apabila Azlan, Seorang pekerja biasa di sebuah chalet, menerima sepucuk surat memintanya untuk hadir ke pejabat guaman di Kuala Lumpur. Walaupun musykil, Azlan nekad pergi ke pejabat guaman itu bersama temanya, Firdaus.

Setibanya disana, Azlan diperkenalkan dengan adik tirinya, Azrul, buat pertama kalinya. Mereka berdua memang terlalu berbeza kerana Azrul seorang ahli perniagaan yang berjaya. Di pejabat guaman tersebut, En. Zahrin Ishak, membacakan wasiat yang telah ditinggalkan oleh arwah ayah mereka. Harta-harta wasiat tersebut yang bernilai RM 50 Juta itu akan menjadi hak milik mereka sekiranya mereka dapat memenuhi syarat-syarat wasiat tersebut.
Setelah kedua-duanya setuju, peguam tersebut telah membacakan wasiat pertama iaitu, mereka harus mecari isteri dalam tempoh 3 minggu serta calon isteri itu mestilah anak yatim piatu. Setelah kedua-dua pihak bersetuju, mereka pun menandatangani kontrak yang terlibat serta diberikan wang sebanyak RM 10 Ribu. Setelah memenuhi syarat-syarat pertama, mereka pun terbayang RM 50 Juta yang akan mereka perolehi. Keesokan harinya, Azlan dan Azrul bersama isteri masing-masing sudah pun terpacak di pejabat peguam untuk menuntut harta mereka.
Ternyata, angan-angan mereka untuk menjadi OKB meleset. Kini tiba masanya untuk syarat yang kedua, iaitu, mereka perlu memperisterikan wanita yang buta. Dapatkah mereka memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan ? Apakah syarat-syarat yang seterusnya ? Dan apakah kesudahan Azlan, Azrul dan isteri-isteri mereka..?




part 1











part 2











part 3








part 4










part 5








part 6









part 7




Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:35 2 Komen Anda Di Sini
Share

Pontianak Beraya Di Kampung Batu Full Telemovie



Sinopsis Pontianak Beraya Di Kampung Batu: MERUPAKAN kesinambungan kepada telefilem Pontianak Kampung Batu. Ia mengisahkan mengenai Tira dan Riana yang bermusuhan, sekali lagi bersemuka apabila paku yang mengurung Riana telah dicabut oleh seorang budak lelaki rempit bernama Zack. Kak Kiah yang dapat mengesan pembebasan Riana itu telah menghubungi Tira yang kini sudah menetap di Kuala Lumpur dan merupakan seorang pereka kebaya terkenal. Tira kembali ke Kampung Batu untuk memastikan keadaan kampung tersebut berada dalam keadaan aman.




Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:21 0 Komen Anda Di Sini
Share

Mak Ok Jer Full Telemovie

  

Sinopsis
Puan Mariam mempunyai keluarga bahagia bersama tiga anak lelaki dan menantu yang jarang membawa masalah atau kekacauan, tetapi segalanya berubah apabila salah seorang menantunya lari dari rumah sebelum raya.



Posted by Perantau Sepi Nolove On 15:22 0 Komen Anda Di Sini
Share

Orang Minyak 3 Cerita 3 Sutradara [Full Movie]



Plot: Orang Minyak San [ Anwardi Jamil ]
Pelakon Henzi Andalas, Ramli Salleh, Abdul Wahab Ismail, Nor Azifah Zainum Abidin, Fiffy Natasya, Charlene Meng, Josiah Hogan, Mohd Amir

Hitam [ Khir Rahman ]
Pelakon : Aqasha, Raja Farah, Eddy Mohd Noh, Afad Alchemy, Azy Tahrin, Ruslan Hashim

Licin [ Harun Salim Bachik ]
Pelakon : Harun Salim Bachik, Amer Farid, Shah Azizi, Amelia Chen, Ropi Cecupak, Amm Raja Lawak
Genre: Horror
Language: Malay
Subtitle: English Subtitle Hardsubbed

Posted by Perantau Sepi Nolove On 01:18 2 Komen Anda Di Sini
Share

Blog² yg "copy-paste" Gambar Awek Cun Melayu dri FB

awek cun

Salam lebaran...
kali nie saja nk share ada blog² diluar sana yang menggunakan gambar-gambar "awek²" melayu daripada laman web sosial kemudiannya dipamerkan dalam entry blog tersebut dengan tajuk yg agak tak senonoh.

Moga diberi perhatian kepada awek² cun yg rajin "mengupload" gambar comei hangpa tue.Takut² dicopy-paste oleh si pemilik blog² nie......:D

Antara blog tu ;-

http://melayuawek.blogspot.com

http://awek-impian.blogspot.com

http://www.facebook.com/pages/Awek-Melayu-Cun/109176179187228

Nota kaki :Jgan dok seronok sgt nooo upload gambaq hangpa,,nanti ada org ambik kesempatan baru padan muka..

sumber : http://hakaluka.blogspot.com/

Wednesday, 7 September 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:16 0 Komen Anda Di Sini
Share

MIDNIGHT IN PARIS [full movie]



Gil (Owen Wilson), a successful and affable but distracted Hollywood screenwriter, and his fiancée, Inez (Rachel McAdams), are in Paris, vacationing with Inez's wealthy, conservative parents (Mimi Kennedy, Kurt Fuller). Gil is struggling to finish his first novel, which is about a man who works in a nostalgia shop, and Inez and her parents are critical and dismissive of Gil's stated desire to give up his lucrative Hollywood career and write a novel. They do not share his romantic view of Paris, do not appreciate the arts, and do not like the French, and while Gil is considering moving to the city for inspiration, Inez is intent on living in Malibu. By chance, they are joined by Inez's friend Paul (Michael Sheen), a pseudo-intellectual who speaks with great authority but little actual substance or accuracy on the history and art of the city. Inez idolizes him, but Gil, who is an ardent admirer of the Lost Generation, finds him insufferable.

After a wine tasting, Paul and his wife Carol (Nina Arianda) invite Inez and Gil to go dancing. Inez accepts but Gil, sick of Paul and a little drunk, declines and chooses to walk back to their hotel through the streets of Paris, eventually becoming lost. As he stops at a set of stairs, nearby bells chime midnight, an antique car pulls up, and the passengers—a group of champagne-drinking party-goers dressed in 1920s clothing—urge Gil to join them. They go to a bar, where Gil slowly comes to realize that he has been transported to the 1920s, an era he admires and idolizes in the novel he is writing. He encounters Cole Porter (Yves Heck), Josephine Baker (Sonia Rolland), and Zelda and F. Scott Fitzgerald (Allison Pill and Tom Hiddleston), who take him to meet Ernest Hemingway (Corey Stoll). Hemingway agrees to show Gil's novel to Gertrude Stein (Kathy Bates), and Gil goes to fetch his manuscript from his hotel. However, as soon as he leaves the bar, he finds he has returned to 2010.

Gil attempts to bring Inez to the past with him the following night, but she greets his excitement with annoyance and boredom, and peevishly returns to their hotel. Just after she leaves, the clock strikes midnight and the car pulls up again, this time with Hemingway inside it. He takes Gil to meet Gertrude Stein, who agrees to read his novel and introduces him to Pablo Picasso (Marcial Di Fonzo Bo) and Picasso's mistress Adriana (Marion Cotillard), a strikingly beautiful student of couture to whom Gil is instantly attracted. The next day, back in 2010, Gil encounters Picasso's painting of Adriana at a museum, and recites much information about its creation, which annoys Paul (because it contradicts much of what he had been saying) and Inez becomes embarrassed, because she cannot appreciate what he is saying and believes Paul.

Over the next few days, Gil spends each night in the past, telling Inez that he is wandering the streets getting inspiration for his novel. His late-night wanderings frustrate Inez, who cannot understand his interest in Paris or his desire to write a novel, and arouse the suspicion of her father, who hires a detective (Gad Elmaleh) to follow Gil. This proves unsuccessful, as the detective attempts to follow the car and winds up lost in Versailles during the era of Louis XIV.

Gil spends increasing amounts of time with Adriana, who leaves Picasso and has a brief dalliance with Hemingway. Gil realizes that he is falling in love with her, leaving him increasingly conflicted and confused. He confides his predicament to Salvador Dalí (Adrien Brody), Man Ray (Tom Cordier) and Luis Buñuel (Adrien de Van), but being surrealists they consider his position to be totally normal and see nothing strange about his coming from the future.

While Inez shops for furniture at Saint-Ouen (a city next to Paris) flea market in 2010, Gil starts a conversation with Gabrielle (Léa Seydoux), an antiques dealer who shares his fondness for the twenties. He discovers Adriana's diary from the 1920s in a used book stall on the Seine, and, after receiving the aid of a friendly tour guide at the Rodin museum (Carla Bruni) to translate it, finds out that she was in love with him. Reading that she dreamt of receiving a gift of earrings from him and then making love to him, Gil attempts to steal a pair of earrings from Inez to give to Adriana but is thwarted by Inez's early return from a trip.

Gil purchases earrings for Adriana and, returning to the past, confesses his love for her. As they kiss on a deserted street, a horse and carriage appears. They are invited inside by a richly-dressed couple and are transported to the Belle Époque, an era Adriana considers Paris's Golden Age. They are taken to the famous Maxim's Paris restaurant, and meet Henri de Toulouse-Lautrec (Vincent Menjou Cortes), Paul Gauguin and Edgar Degas (François Rostain). When Gil asks what they thought the best era was, the three determine that the greatest era was the Renaissance. The enthralled Adriana is offered a job designing ballet costumes, and proposes to Gil that they stay, but Gil realizes that despite the allure of nostalgia, it is better to accept the present for what it is. Adriana elects to stay in the past, and they sadly part ways.

Gil retrieves his novel from Gertrude Stein, who praises his progress as a writer but questions why the main character has not realized that his fiancée (based on Inez) is having an affair with a pedantic character clearly based on Paul. Gil returns to the present and confronts Inez. She admits to sleeping with Paul but claims that it can be forgotten when they return to California. Gil breaks up with Inez and decides to remain in Paris. Taking a walk at midnight, he unexpectedly meets Gabrielle, and offers to walk her home, hinting that they may start a relationship.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:12 0 Komen Anda Di Sini
Share

PROM [full movie]



A group of teenagers get ready for their high school prom.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:05 0 Komen Anda Di Sini
Share

BRIDESMAIDS [full movie]



Annie (Kristen Wiig) is a single woman in her mid 30s, living in Milwaukee. After her bakery failed, she lost her boyfriend and all of her savings, and now works in a jewelry store selling engagement rings. Although her mother (Jill Clayburgh) encourages her to return home, Annie rents a bedroom from Gil (Matt Lucas) and his lazy sister Brynn (Rebel Wilson). She has a sexual relationship with the self-absorbed Ted (Jon Hamm), but hopes for something more. Only her friendship with Lillian (Maya Rudolph) keeps her sane.

Lillian becomes engaged to a wealthy banker (Tim Heidecker) in Chicago and asks Annie to be her maid of honor. At the engagement party, Annie meets her fellow bridesmaids: Lillian's cynical cousin Rita (Wendi McLendon-Covey), idealistic friend Becca (Ellie Kemper), raunchy future sister-in-law Megan (Melissa McCarthy) and Helen (Rose Byrne), the beautiful but vain wife of Lillian's fiancé's boss. Helen and Annie are immediately jealous of the other's friendship with Lillian, but Lillian persuades them to spend time together. During a game of doubles tennis, Annie and Helen are hyper-competitive, deliberately hitting each other with their volleys multiple times.

Annie takes Lillian and the bridesmaids to a Brazilian restaurant for lunch before going to a chic bridal-gown studio. While Lillian is in the restroom, Annie suggests a Parisian-themed bridal shower, but Helen thinks this is a bad idea. At the bridal-gown studio, Helen uses her influence to gain them access because Annie did not realize that reservations were needed. However, everyone except Helen (who did not eat meat at the restaurant) becomes ill with food poisoning. While everyone else deals with their symptoms, Helen orders for the group the bridesmaids dress that she likes the best.

Worried about her finances, Annie suggests a bachelorette party at Lillian's parents' lake house. Helen overrules her and books a trip to Las Vegas. Annie refuses to allow Helen to buy a first-class ticket for her and sits in economy class. Because Annie is afraid to fly, Helen gives her sedatives and alcohol. This makes Annie inebriated and paranoid, and her outbursts cause the plane to land in Casper, Wyoming, where she, Lillian, and the bridesmaids are escorted off the plane. On the bus trip back to Milwaukee, Annie tries to apologize but Lillian announces that she wants Helen to take over planning the shower and wedding.

Annie continues to hope for a relationship with Ted, but begins flirting with Officer Nathan Rhodes (Chris O'Dowd), a friendly traffic cop who earlier had let her off without a ticket for broken tail-lights. Nathan encourages her to open a new bakery, but Annie refuses; her business' failure was so painful that she has given up baking entirely. After spending the night together, Nathan buys baking supplies, so Annie can make them a delicious breakfast. Offended, Annie leaves. At her apartment, Gil and Brynn tell her she has to move out. With nowhere else to go, she moves back in with her mother.

Annie travels to Chicago for the bridal shower. Helen has created an elaborate version of Annie's Parisian theme, then upstages Annie's heartfelt, handmade shower gift by giving Lillian a trip to Paris to be fitted for her wedding gown by one of the world's top designers. Enraged that Helen has taken credit for the Parisian theme, Annie throws a tantrum and is kicked out of the shower. Lillian tells her not to come to the wedding either. On the way home, Annie's car breaks down. Nathan answers the emergency call and tells Annie how much she hurt him and not to contact him again. Ted comes to pick Annie up, but when he expects her to perform oral sex on him on the way home, she breaks off the relationship and walks home.

Annie becomes reclusive, watching television obsessively. Megan finds her and tells her to stop feeling sorry for herself. Annie realizes her errors and tries to make amends with Nathan by baking him a cake. But he appears to leave it on his doorstep for raccoons to eat. On the day of the wedding, which Annie doesn't intend to attend, Helen appears on the doorstep, begging for help in finding Lillian who has gone missing. Helen tearfully explains how lonely she feels and apologizes for all she has done to hurt Annie out of jealousy. Nathan begrudgingly helps Annie and Helen find Lillian at her own apartment. Lillian had gone there distressed by Helen's micromanaging in planning everything, and her fear that Annie will be alone. Annie tells her everything will be fine and helps her get ready for the wedding.

Annie resumes her place as maid of honor at the wedding, at which Helen has arranged to include neon signs, fireworks and an appearance by Wilson Phillips. After the wedding, Helen again apologizes to Annie and hopes they can be friends in the future. Realizing that Annie and Nathan were falling in love, Helen arranged for him to pick Annie up after the wedding. After sharing a kiss, he takes her home in his squad car, lights flashing and siren wailing.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:01 0 Komen Anda Di Sini
Share

Blitz [full movie]


A tough cop is dispatched to take down a serial killer who has been targeting police officers.

                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456



Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:46 0 Komen Anda Di Sini
Share

Win Win [full movie]




A struggling lawyer and volunteer wrestling coach's chicanery comes back to haunt him when the teenage grandson of the client he's double-crossed comes into his life.


                                TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 17:15 0 Komen Anda Di Sini
Share

Your Highness [full movie]



When Prince Fabious's bride is kidnapped, he goes on a quest to rescue her... accompanied by his lazy useless brother Thadeous.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456

Posted by Perantau Sepi Nolove On 16:21 0 Komen Anda Di Sini
Share

Paul [full movie]



Two British comic-book geeks traveling across the U.S. encounter an alien outside Area 51.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 16:12 0 Komen Anda Di Sini
Share

WATER FOR ELEPHANTS [full movie]



A veterinary student abandons his studies after his parents are killed and joins a traveling circus as their vet.


                               TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.
                                (no more ADS, SPEEDING your video)
                                             Username : cooltamil
                                              password : 123456

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular