PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Saturday, 17 December 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 21:37 0 Komen Anda Di Sini
Share

Misteri Jalan Lama Full Movie



SINOSIS FILEM MISTERI JALAN LAMA - Sebuah kisah yang menakjubkan tentang dua dunia berbeza, namun berlandaskan kasih sayang. Dua beradik, Indra dan Ilya dalam perjalanan pulang ke kampung halaman mereka untuk urusan pengebumian ayah mereka, Iskandar. Indra adalah anak kandung Iskandar yang menjadi pelumba kereta profesional, tetapi kuat berjudi dan seringkali meminjam daripada Ah Long. Hidupnya kini diburu gangster. Manakala Ilya pula adalah anak angkat Iskandar yang diberikan oleh ‘seseorang’ ketika Iskandar melalui sebatang jalan lama 25 tahun dahulu. Ilya seorang anak yang baik, yang banyak membantu Iskandar membina kerjayanya. Iskandar juga sangat sayangkan Ilya. Ini jugalah yang menjadi punca ketidakpuasan hati Indra, lalu membawa diri jauh daripada keluarga.



Posted by Perantau Sepi Nolove On 21:08 0 Komen Anda Di Sini
Share

Mission: Impossible Ghost Protocol Full Movie




Director: Brad Bird
Writers: Josh Appelbaum, André Nemec
Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner and Paula Patton
Genres: Action, Adventure, Thriller
Country: USA
Language: English
Runtime: 133 min



TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456


Part 1



Part 2

Thursday, 15 December 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:52 0 Komen Anda Di Sini
Share

Mortal Kombat: Legacy Full Movie




Writer: Ed Boon
Cast: Johnson Phan, Darren Shahlavi and Andrew Chin
Genres: Action, Crime, Fantasy, Thriller
Country: USA | Canada
Language: English
Runtime: 91 min




TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:51 0 Komen Anda Di Sini
Share

Kiss The Abyss Full Movie




Director: Ken Winkler
Writers: Eric Rucker, Ken Winkler
Cast: Nicole Moore, Scott Wilson and Scott Mitchell Nelson
Genres: Horror
Country: USA
Language: English
Runtime: 87 min



TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456


Monday, 12 December 2011

Posted by Perantau Sepi Nolove On 19:23 0 Komen Anda Di Sini
Share

WorldNetChat Dunia Chating Untuk Anda Semua




www.worldnetchat.com


Assalamualaikum Apa khabar semua? Hari ini nolove disuruh oleh kawan nolove supaya promokan website WORLDNETCHAT.. Iaitu website tempat orang berchatting.. Mungkin tak ramai la orang yang berchatting disana kerana ianya baru dibuka.. Jadi kawan nolove meminta nolove untuk promosikan laman nya untuk semua rakan rakan nolove.. Jadi nolove harap rakan rakan semua tak akan membazirkan laman ini kerana ianya free dan tak ada caj apa apa pon.. Nak main icon pun free.. Tak perlu keluar modal pape pon.. Mana tahu kot kot anda bertemu jodoh dilaman chatting.. Sape tahu la kan.. Itu semua kerja Tuhan dan kita sebagai manusia tak boleh mempersoalkannya..





Gambar Muka Depan  Worldnetchat


Nolove dah Edit dah dekat Gambar muka depan tu, biar kawan kawan semua faham.. Korang nak masuk sana senang je, Tak payah nak pakai apa apa password pon.. Isikan nama dan terus click dekat Login.. Senang kan.. Dan Password lak untuk para Ops sahaja yang leh gunakannya.. Korang jangan isi pape kat password tu.. kan error lak.. Korang jugak yang x leh masuk.. ekekekeke...

Lepas je korang Click dekat Login terus ia bawa ke lobby.. Kalau nak tengok sape yang ada kat sana, korang taip /who dekat room tu.. kalau korang nak tengok siapa yang ada dekat chatting tu x kira la dekat room mana pon, korang taip /whoall .. Senang kan.. Kalau korang nak chat secara private, korang taip m nama orang chat .. Korang leh chat secara private dengan orang tu.. hha hha hha.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi korang click je dekat Help... Kat sana ada bagi tau.. Nolove leh ajar sedikit je.. Lau nak ajar semua, penuh wall blog nolove nie.. hha hha hha.. Pape pon semoga anda happy happy Chatting di www.worldnetchat.com..

Pesanan Dari Side Kick:
  • Room baru biasalah tak berapa ramai ...
    Minta tolong anda semua kenalkan pada kawan2 anda ...
  • Semoga tuhan merahmati anda ..
  • Sekian terima kasih ..



Click disini untuk join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular