PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Friday, 13 January 2012

Posted by Perantau Sepi Nolove On 18:15 0 Komen Anda Di Sini
Share

Hello Ghost Full Movie


Storyline

A man's failed suicide attempt enables him to see ghosts.


Posted by Perantau Sepi Nolove On 18:11 0 Komen Anda Di Sini
Share

KungFu Cyborg Metallic Attraction Full Movie



Plot

The film takes place in 2046. The Chinese government has created the first cybernetic organism, K1, programmed with sophisticated social conscience, ideal for police applications. Initially deployed in a remote village for testing, K1, is loved by the villagers, and performs all duties and expectations flawlessly, except one. Su Mei, a fellow police officer falls in love with K1, creating a problem as cyborgs are not programmed to feel such feelings. Meanwhile, another cyborg, K88, disappears after suffering a neural meltdown, and K1 is called in to hunt down the renegade robot.... (Mei Ah)

Posted by Perantau Sepi Nolove On 17:54 0 Komen Anda Di Sini
Share

Karate Girl Full Movie

 

Storyline

A mysterious group kidnap a girl's sister. Years later, the group reappears and she is determined to get her sister back.

Posted by Perantau Sepi Nolove On 17:27 0 Komen Anda Di Sini
Share

D4 Full Movie




Director: Darrin Dickerson
Writer: Darrin Dickerson
Stars: Vicki Askew, Ella Bell and Eric Berner
Genres: Action, Sci-Fi, Thriller
Country: USA
Language: English
Release Date: 7 July 2010



TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 17:06 0 Komen Anda Di Sini
Share

Belasah Wanita Ditempat Awam Sampai Mati



Sekali lagi negara China dicemari sikap tidak ambil peduli rakyatnya keatas sesuatu kejadian Yang menimpa orang lain. Ini bukan kali pertama ada video-video kekejaman seumpama ini yang berlaku di sana tersebar kepada umum.




Apa yang menjadi trademark mereka, adalah TIADA SIAPA AKAN PEDULI jika keganasan berlaku di depan mata. Semuanya jenis buat hal sendiri dan tak jaga tepi kain orang. Inilah tabiat yang kebanyakan orang Malaysia nak sangat. Bila dah jadi tahap macam China ni, baru tahu.

Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:23 0 Komen Anda Di Sini
Share

Atlantis End of a World Birth of a Legend Full




Director: Tony Mitchell
Writer: Rhidian Brook
Cast: Stephanie Leonidas, Reece Ritchie and Langley Kirkwood
Genres: Drama
Country: UK | South Africa | Germany | USA | France
Language: English | German | French
Runtime: 88 min



TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 13:08 0 Komen Anda Di Sini
Share

Amphibious 3D Full Movie




Director: Brian Yuzna
Writers: John Penney, Somtow Sucharitkul
Cast: Mohammad Aditya, Bambang B.S. and Steven Baray
Genres: Horror
Country: Netherlands | Indonesia
Language: English
Runtime: 83 min
Plot: Marine biologist Skylar Shane hires an expat charter boat captain, Jack Bowman,


TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456


Posted by Perantau Sepi Nolove On 01:15 0 Komen Anda Di Sini
Share

Cara Mudah Download Video Dari Youtube

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.








2. Klik install now, kemudian restart firefox.


3. Apabila buka youtube, anda akan dapati ada tambahan button di bawah video. Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3,flv, mp4.:)

Sebelum





Selepas




Tambahan:
Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini. Boleh cuba mana yang berkenan.:)

Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos
Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube

Posted by Perantau Sepi Nolove On 01:03 1 Komen Anda Di Sini
Share

Seri Dewi Malam Full Movie



Sinopsis:

Filem ini mengisahkan pergolakan jiwa tiga manusia yang terperangkap dalam cinta tiga segi yang memerlukan pengorbanan. Azri tidak pernah menduga, kunjungan ke sebuah menara pemandangan ketika berbulan madu bersama isterinya yang tercinta Seri, telah menimbulkan petaka, di mana Seri mendapat kecelakaan hingga menyebabkan dia berada dalam keadaan koma yang teruk. Kecederaan yang dialami Seri sebenarnya tidak memberi harapan untuk Seri meneruskan hidup ini.
Namun, kasih seorang suami tidak terbatas. Azri sanggup berbuat apa saja untuk menyelamatkan Seri. Ketika itu muncul seorang gadis buta, Dewi kakak kepada seorang pemuda bernama Izad yang bekerja di hospital tempat Seri dirawat. Pengurus hospital, Encik Hanif mencadangkan agar tidak memanjang penderitaan Seri dengan 'melepaskannya pergi'. Azri tidak bersetuju dan dia mahu Seri terus dirawat, hinggalah suatu hari, dia mendapat tahu tentang Dewi, gadis buta yang mempunyai kuasa berkomunikasi secara ghaib. Melalui adik Dewi, Izad, Dewi telah dibawa bertemu dengan Seri di wad.
Dewi dan Seri berkomunikasi secara ghaib dan ini memberi keyakinan Azri untuk memulihkan Seri dengan membawa Seri keluar dari hospital itu. Azri membawa Seri, Dewi dan Izad ke tempat penginapannya di sebuah pulau. Mereka disambut oleh Bu Risna yang penuh curiga dengan kehadiran Dewi. Di kediaman itulah terlerainya beberapa perkara yang boleh menimbulkan ketegangan dan sesuatu yang tidak terduga antara perhubungan zahir dan batin dilema tiga insan tersebut. Antaranya pergolakan perasaan, kerana Azri akhirnya jatuh cinta pada Dewi, gadis buta yang mempunyai keistimewaan psikik yang luar biasa itu.
 

Thursday, 12 January 2012

Posted by Perantau Sepi Nolove On 11:08 0 Komen Anda Di Sini
Share

Sand Sharks Full Movie






Director: Mark Atkins
Writers: Cameron Larson, Cameron Larson
Cast: Rob Aguire, Julie Berman and D.T. Carney
Genres: Horror, Sci-Fi
Country: USA
Language: English
Runtime: 86 min





TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456




Wednesday, 11 January 2012

Posted by Perantau Sepi Nolove On 20:26 0 Komen Anda Di Sini
Share

Deadball (Deddobôru) Full Movie







Director: Yûdai Yamaguchi
Writers: Yûdai Yamaguchi, Keita Tokaji
Stars: Kai Atô, Bobby and Mickey Curtis
Genres: Comedy, Horror, Sport
Country: Japan
Language: Japanese
Released Date: 2011



TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456



Sunday, 8 January 2012

Posted by Perantau Sepi Nolove On 11:24 0 Komen Anda Di Sini
Share

Treasure Island Full Movie



Director: Steve Barron
Writer: Stewart Harcourt
Stars: Eddie Izzard, Toby Regbo and Rupert Penry-Jones
Genres: Adventure
Country: Ireland | UK
Language: English
Release Date: 1 January 2012
Runtime: 180 min


TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456



Posted by Perantau Sepi Nolove On 11:05 0 Komen Anda Di Sini
Share

Hindsight Full Movie




Director: Hyun-seung Lee
Stars: Kang-ho Song, Se-Kyeong Shin and Jeong-myeong Cheon
Genres: Action, Crime, Romance
Country: South Korea
Language: Korean
Release Date: 31 August 2011
Runtime: 122 min
Hindsight : Retired mob boss Du-heon enrolls in a cooking class with the hopes of making a fresh start as a restaurant owner. In the class he meets a quirky girl, Se-bin, and finds himself drawn to her.




TIP  : use video PREMIUM ACCOUNT.

(no more ADS, SPEEDING your video)
Username : cooltamil
password : 123456




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular