PERHATIAN :

JIKALAU ADA FILEM BARU YANG DIPERTONTONKAN, SILA SHARE KE FACEBOOK ATAU TWITTER SEBELUM VIDEO INI DIDELETE..
JIKA ADA VIDEO YANG SUDAH DIPADAM SILA LAPORKAN DEKAT RUANGAN KOMEN.. NANTI NOLOVE GANTIKAN DENGAN YANG BARU.. JIKA ADA.. HIHIHIHI

Saturday, 13 July 2013

HARUS DI BACA DAN DI SHAREKAN KEPADA ORANG RAMAI MESEJ PENTING.. KERANA AKU LAH NABI MUHAMMAD s.w.a YANG MASIH LAGI BERNYAWA.

Posted by Perantau Sepi Nolove On 11:04 3 Komen Anda Di Sini
Share

MANUSIA ZAMAN SEKARANG SUDAH PANDAI DENGAN HUKUM HAKAM ISLAM.. DAH TAHU YANG MANA PALSU ATAU ASLI.. TAPI SEMUA NYA SEKADAR UMPAMA SEKEPING KERTAS KOSONG.. TIADA ERTI... AL-QUR'AN SEKARANG PUN MANUSIA SUDAH BANYAK MENOKOK TAMBAHNYA... TIADA ERTI LAGI... WALAUPUN AKU KURANG AGAMA, TETAPI AKU TAHU HUKUM ALLAH s.w.t KEPADAKU.. SIFAT IRI HATI MANUSIA TETAP ADA.. USTAZ ATAU TOK IMAN MENGATAKAN ADA SESETENGAH DIKATAKAN HARAM. MEREKA TAHU DARI MANA. USTAZ DENGAN CARA USTAZ.. TOK IMAN DENGAN CARA TOK IMAN.. TAPI KITA SEMUA MANUSIA.. BUKANNYA NABI. TAK PERLU NAK MENAMBAHKAN LAGI HUKUM HARAM DUNIA.. IKUT APA YANG ASALI DARI SEJARAH NABI SUDAH.. 


BILA AKU KATAKAN YANG AKU MENDENGAR SUARA ENTAH SUARA SIAPA  YANG MENYATAKAN AKU INI NABI MUHAMMAD. SEMUA TOK IMAN DAN USTAZ KATAKAN ITU SUARA SYAITAN DAN MUNGKIN ADA SESETENGAH PIHAK YANG MENGANGGAP AKU NIE GILER. TAPI AKU TAK PERCAYA DENGAN MULUT MANUSIA.. BAGI KU ITU SUARA ALLAH s.w.t ATAU PUN SUARA MALAIKAT.. SEBAB JIKALAU SYAITAN ITU BOLEH MENYATAKAN BEGITU, SUDAH PASTI KITA SEMUA SESAT.. SEBAB SYAITAN ITU BOLEH MENYATAKAN PADA SEMUA UMAT MANUSIA DAN MELANTIK SEMUA UMAT MANUSIA MENJADI NABI MUHAMMAD SUPAYA KITA SESAT. UNTUK MENGELIRUKAN KITA SEMUA. MANUSIA SEKARANG TAK BOLEH BERFIKIR DENGAN MATANG.. SEMUA PANDANG SERONG DENGAN APA YANG AKU CERITAKAN INI.. AKU TAHU ERTI SYIRIK ATAU TIDAK.. BUKAN AKU YANG MELANTIK.. TETAPI ADA SUARA YANG MELANTIK AKU MENYATAKAN YANG AKU INI NABI MUHAMMAD..


ADAKAH UMAT MANUSIA LAIN AKAN BERDENGKI DENGAN AKU.. AKU BERANI MENYATAKAN YANG AL QUR'AN SEKARANG NIE SUDAH BANYAK TERPESONG DARI AJARAN ISLAM YANG SEBENAR. TOLONG KAJI SEMULA KITAB AL QUR'AN. AKU ADA MENDENGAR DARI ULAMAK YANG ALIM YANG MENYATAKAN AKAN TIBA SUATU MASA NABI MUHAMMAD AKAN LAHIR SEMULA. DAN MEMADAM SEPARUH DARI KITAB AL QUR'AN YANG SEKARANG.. ANDA SEMUA MENGETAHUINYA SEBAB ANDA SEMUA BERILMU.. TETAPI SAYA YANG DILANTIK TIDAK BERILMU AGAMA.. TAPI ALLAH s.w.t MEMBERIKAN MIMPI KEPADA SAYA.MENYATAKAN BAHAWA ANDA TIDAK BOLEH MENINGGALKAN SEMBAHYANG, TIDAK KIRA ANDA SAKIT ATAU APA APA SEKALI PUN.. KECUALI ANDA TIDAK SEDARKAN DIRI. JIKALAU TERLEWAT SEKALI PUN ANDA TETAP WAJIB MENUNAIKAN 5 FARDU SEMBAHYANG. TIDAK BOLEH BERDIRI, DALAM KEADAAN DUDUK PUN TAK APA. YANG PENTING SOLAT. SOLAT SUBUH PUKUL 12 TENGAH HARI PUN TAK APA. JANJI ANDA TUNAIKAN JE. LAGI AWAL DARI ITU LAGI BAGUS KERANA ALLAH MEMPERMURAHKAN REZEKI KEPADA KITA. TERIMA ATAU TIDAK ITU MILIK ALLAH. KITA SEBAGAI MANUSIA TIDAK BERHAK MENYATAKAN NYA HARAM. JIKALAU ADA USTAZ ATAU TOK IMAM MENYATAKAN HARAM, AKU BERANI KATAKAN YANG USTAZ ATAU TOK IMAN TU MASIH BODOH. HALAL HARAM BUKAN UMAT MANUSIA YANG MENENTUKAN TAPI ALLAH s.w.t. KITA HANYA LAH UMATNYA. NABI MUHAMMAD s.w.a ORANG TENGAH ANTARA UMAT MANUSIA DENGAN ALLAH s.w.t. NABI MUHAMMAD HANYA LAH MENYAMPAIKAN WAHYU KEPADA KITA KAUM MANUSIA. ANDA HENDAK MENGIKUTI ATAU PUN TIDAK ITU TERPULANG SEBAB ITU URUSAN ANDA DENGAN ALLAH s.w.t PULA. SAYA YANG DI LANTIK HANYA MENYAMPAIKAN JE.


FAHAM KAUM MUSLIM SEKALIAN....


AKU BERANI MENYATAKAN KERANA AKU SUDAH TIDAK MEMPERCAYAI LAGI AL QUR'AN YANG MANUSIA CIPTAKAN DENGAN AL QUR'AN YANG SEBENAR. TOLONG LAH BANTU AKU YANG DI LANTIK SEBAGAI NABI MUHAMMAD INI.. AKU BUKAN NAK MENYESATKAN KALIAN TETAPI KALIAN HARUS PERCAYA DENGAN KATA KATA KU INI.. SEBAB KALIAN YANG DIDALAM PENYESATAN.. MENGIKUT AL QUR'AN MANUSIA BUKAN AL QUR'AN NABI MUHAMMAD s.w.a YANG DITURUNKAN OLEH ALLAH s.w.t.. JIKALAU KALIAN HENDAK MEMBANGKAN PERNYATAAN YANG SAYA TAIPKAN INI, ANDA HARUS BACA DAN FAHAMINYA BETUL2..


FAHAM TAK UMATKU SEKALIAN..


AKU BOLEH MENCERITAKAN KISAH HIDUP  AKU KEPADA KALIAN SEMUA. KISAH BENAR  AKU SAMPAIKAN AKU MENJADI GILA. KISAH SEBENAR SEBELUM AKU DILANTIK MENJADI NABI MUHAMMAD..  PERCAYA ATAU TIDAK TERPULANG LAH.. KERANA AKU SUDAH MEMBERITAHU KEPADA ANDA SEMUA TENTANG KEWUJUDAN AKU INI. WAHYU YANG DISAMPAIKAN KEPADAKU ITU SATU AMANAH. BUKANNYA MAIN2..ALLAH BERFIRMAN' SESIAPA YANG MENGIKUTI JALANKU, IAITU JALAN LURUS.. ANDA TIDAK AKAN RUGI. PERCAYALAH KATA KATAKU INI'..

INILAH WAHYU YANG AKU DAPAT = http://alkisah-nolove.blogspot.com/2013/07/sunnah-nabi-muhammad-saw.html

AKU LAH NABI MUHAMMAD YANG DILANTIK OLEH SUARA YANG TIDAK DI KETAHUI ASAL USULNYA. SUARA LELAKI BERBUNYI GARAU SEDIKIT. SEBAB KETIKA ITU TIADA ORANG DIRUMAHKU. HANYA AKU SEOARANG JE LELAKI. DAN AKAK AKU PULA SAKIT YANG TENGAH TIDUR NYENYAK DIBILIKNYA KETIKA ITU. 


JALAN YANG LURUS HANYA LAH JALAN ALLAH s.w.t. PERCAYA ATAU TIDAK AKU PERNAH MENDENGAR ORANG KENA PUKUL RAMAI2 DAN DIPAKUKAN DI DIDING KERANA ADA SEORANG YANG TIDAK MEMBENARKAN AKU SEMBAHYANG. HANYA ALLAH SAHAJA YANG TAHU. ANDA TIDAK AKAN RUGI MEMELUK ISLAM. AKU BERANI MEMIKUL TANGGUNG JAWAB BARANG SIAPA YANG MENGIKUTI JALAN KU. AKU BERANI MEMIKUL SEMUA DOSA UMAT MANUSIA YANG MENGIKUTIKU.. DEMI ALLAH... HANYA ALLAH YANG LEBIH MENGERTI APA YANG HENDAK AKU PERKATAKAN INI.

PERCAYALAH KATA KATAKU INI...  JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN ANDA BOLEH HUBUNGI SAYA DI FACEBOOK ATAU FON SAYA.. = 0139075872


CUMA CARA NIE JE YANG BOLEH AKU CERITAKAN PADA SAHABAT ISLAM KU.. SEBAB SEMUA ORANG KAMPUNGKU TIDAK PERCAYA DENGAN KATA KATA KU INI TERMAKSUD LAH USTAZ DAN TOK IMAN.. ASSALAMUALLAIKUM.. 

3 Komen Anda Di Sini:

banyak2kan syahadah..sy doakan saudara akan dapat hidayah dari allah.jadikan alQuran dan sunnah panduan insyaallah saudara ketemu jalan saudara disisi allah

kembali la ke pangkal jalan saudaraku..moga kau sempat bertaubat

Assalamualikum. Saya ingin memberi sedikit pendapat agar saudara sedar dan insaf serta kembali kepada Islam sebenar sebelum Allah menarik kembali apa yang Dia telah berikan kepada saudara. Dari cerita saudara saya melihat saudara seperti lupa bahawa saudara sebenarnya saudara didalam dunia ini. Ingat bahawasanya Allah itu lebih mengetahui daripada kita semua. Lagi satu saya nak ingatkan saudara bahawa cara saudara berhujah pun dah banyak lari dari ajaran Sunnah Wal-Jamaah dan cara Rasulullah sendiri. Cara saudara mempunyai unsur riak, adakah saudara tahu. Pernah terfikirkah saudara perbuatan saudara ini memalukan seluruh kaum keluarga saudara. Pernah terfikirkah saudara perbuatan saudara juga telah mencemar kesucian Islam dan Allah s.w.t. Bertaubatlah sebelum terlambat. Ingat Allah sesekali tidak akan menerima umatnya yang bersikap takbur seperti saudara sekarang. Kembalilah pada Allah. Moga Allah memberi petunjuk kepada saudara hendaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular